Дигитална агенция, която вдъхновява.

Виж нашите проекти

Процесът ни на работа и семпъл. Мислим и работим със страст и ясен ум. Ние сме смели, креативни и се вдъхновяваме от най-малките неща.

Вярваме, че марките са културната връзка между компаниите и техните клиенти. Услугите ни включват цялостна бранд идентичност, уеб дизайн и девелопмент.

В 21 Minds, знаем как да вдъхнем нов живот на вече съществуващ бранд и как да създадем изцяло нови концепции. Обичаме да работим в тясно сътрудничество с клиентите и да ги включим в процеса на проектиране, за да създадем по-добри резултати.

Ние можем да Ви предложим пълен набор от услуги - изработка на сайтове, изработка на онлайн магазин, изграждане на онлайн бранд стратегия, дигитален маркетинг, уеб дизайн, графичен дизайн, мобилни апликации и разработка на софтуер

Създаваме брандове, които да растат в дигиталната култура

01

Уеб Дизайн и Девелопмент

Нашият екип може да изработи стратегия за вашия бранд от нулата и да я насочи към последния етап от успеха. Използваме най-новите тенденции и съвременни технологии за постигане на най-добри резултати.

02

Дизайн на мобилни приложения

Мобилните технологии са вече неизменна част от забързаното ежедневие на днешните потребители. Нашият екип ще изгради всичко от концепцията и UI детайлите до цялостната разработка.

03

Цялостна бранд идентичност

Нашият дизайнерски екип е тук, за да създаде нещо уникално за вашите нужди. Можем да проектираме всичко от нулата до пълна визуална идентичност.

Имаме какво да ти покажем

Свържи се с нас